Naši partneri

Predstavljamo Vam naše poslovne partnere
GET IN TOUCH
demo

POSLOVNI PARTNERI NAŠE FIRME

Tokom godina rada, Limo Mont je stekao veoma važne partnere, sa kojima sarađujemo na gotovo svim projektima u cilju pružanja što bolje usluge i kvaliteta. Ponosni smo na naša partnerstva i nadamo se dugogodišnjoj saradnji.

 • TERMO TIM D.O.O.

  Preduzeće TERMO-TIM osnovano je 2004 godine u Beogradu. Od osnivanja do danas preduzeće je na području cele zemlje izvelo značajne radove iz oblasti termo i hidrotehnike.

 • EXING

  Već 20 godina grade najrazličitije objekte. Investiraju u proizvodnju i nove tehnologije. Šire svoj tim , svoje znanje, prepoznaju i ohrabruju inovacije, a sve u cilju zadovoljstva klijenata, partnera, investitora i kvaliteta sopstvenih proizvoda.

 • EXBC

  EX BC doo težište poslovnih aktivnosti bazira na razvoju i proizvodnji čeličnih konstrukcija. Danas, EX BC zapošljava oko 50 visokokvalifikovanih radnika, inženjera projektanata i tehnologa koji su usmereni na stalni razvoj projektnih rešenja, tehnologije proizvodnje i montaže.

 • ZOP INŽINJERING

  Delatnost firme je prvenstveno izvođenje svih vrsta građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, termotehničkih, elektro i instalacija vodovoda i kanalizacije u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima.